Apparatuur

 

Duidelijke uitleg over de gebruikte apparatuur !

We kunnen ons voorstellen dat er op de site een aantal termen zijn welke lastig te begrijpen zijn, vaak gaat dit over de gebruikte apparatuur. Hieronder vinden jullie uitleg over de meest gebruikte apparatuur, bovendien worden alle sets tijdens een kennismakingsavond uitgebreid besproken.

LED verlichte DJ Booth

Dit is de werkplek van de DJ. De DJ-booth bestaat uit 3 modules welke met rood, groen en blauwe LED's worden verlicht. Door deze kleuren te mengen is het mogelijk om heel veel verschillende kleur combinaties te maken. Het geheel is zo geprogrammeerd dat het een geheel maakt met de rest van de verlichting.

Truss met Zwart Achterdoek

Een truss is een aluminium constructie waaraan de verlichting wordt geplaatst. Aan deze truss wordt een zwart achterdoek gehangen, dit zorgt ervoor dat de verlichting perfect uit komt. Bovendien is het zwarte doek ook uitermate geschikt om een zaal optisch kleine te maken, hierdoor krijg je direct een gezellige sfeer.

Multicolor LED Spot

Een multicolor led spot is een spot welke is uitgerust met 7x rood, 7x groen en 7x een blauwe LED. Door deze kleuren te mengen is het mogelijk om heel veel verschillende kleur combinaties te maken. Meer informatie over de Multicolor LED spot.

Bewegende LED Spot

Een bewegende LED spot wordt ook wel een moving-head genoemd. Met deze spots heb je 1001 extra mogelijkheden. De spot kan de lichtbundels door de ruimte bewegen en de kleur en gobo (figuur) wisselen. Meer informatie over de Bewegende LED spot.

LED Aircone

De Aircone's zijn 2,5 meter hoge LED verlichte zuilen die aan onze show nog een extra dimensie geven door de vele mogelijkheden met kleuren en effecten. Meer informatie over de LED Aircones.

Hazer

Om de verlichting echt goed tot zijn recht te laten komen, heb je een rooknevel in de zaal nodig. Hierdoor worden de "beams" (lichtbundels) zichtbaar in de ruimte. Een hazer produceert rook zonder irritant te zijn voor jullie publiek. Meer informatie over een hazer.

Bruiloft- en Feest DJ - Jullie bruiloft, onze passie !